KÖKMER’in Desteklediği Tıp Fakültesi Öğrencisi Çiftcioğlu’nun Projesine TÜBİTAK’tan Destek

Yazar: Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi | Tarih: 30 Haziran 2022

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezinin (KÖKMER) desteklediği lisansüstü, lisans ve ön lisans öğrenci projeleri TUBİTAK’tan destek almaya devam ediyor. KÖKMER tarafından desteklenen ve Merkez Müdürü Öğr. Gör. Dr. Melek Yüce’nin danışmanlığında hazırlanan Tıp Fakültesi öğrencisi Ezgi Çiftcioğlu’nun ‘‘Tonsil Türevli Mezenkimal Kök Hücrelerden Normal Koşullarda ve Isı Stresi Altında Elde Edilen Eksozomların İn Vitro Yara İyileştirme Potansiyelinin Belirlenmesi’’ konulu projesi, TÜBİTAK-2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak birçok lisansüstü, lisans, ön lisans projeleri ve araştırma projelerine katkı sağlayan Kök Hücre Merkez Müdürlüğünü ve akademisyenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.