2023-2024 Kökmer Yaz Dönemi Staj Duyurusu

Yazar: Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi | Tarih: 30 Ocak 2024

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde staj yapmak isteyen öğrencilerin 01.02.2024-30.04.2024 tarihleri arasında KÖKMER Staj Başvuru Formunu (Eğitim sekmesi altında) doldurarak kokmer@omu.edu.tr adresine mail yolu ile iletmeleri gerekmektedir.

• KÖKMER’e staj yapmak üzere Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoloji, Biyoteknoloji, Biyomühendislik gibi ilgili fakültelerin lisans programlarına devam eden öğrenciler başvuruda bulunabilecektir.
  • Staj başvurularının değerlendirilmesinde akademik ortalama dikkate alınacaktır.
  • En fazla 3 öğrenci staj için kabul edilecektir.
  • Başvuru süresi sonlandıktan sonra başvuru yapan dosyalar, Merkez Yönetim Kurulunca değerlendirilecek ve staj için uygun bulunan öğrencilerin isimleri Merkez web sayfasında ilan edilecektir.
  • Staj için kabul edilen öğrencilerin “İş Kazası ve Meslek Hastalıkları Sigorta Primlerinin” kendi okullarınca karşılanacağını ve bir ücret talep etmediklerini beyan eden ibarenin okullarından alacakları yazıda belirtilmiş olması gerekmektedir. Öğrencilere staj karşılığında herhangi bir ücret ödenmeyecektir.
  • Staj değerlendirmesinde zorunlu staj için başvuru yapan öğrencilere öncelik verilecektir.